Om oss

Välkommen till en mötesplats med rum för alla. Ta en kopp kaffe i vårt café och umgås en stund. Är du intresserad av att lära dig dreja i vår keramikverkstad, arrangera en fest, ställa ut dina tavlor eller hålla en workshop har du kommit rätt. 
Hantverkshuset är fullt av möjligheter, bara fantasin sätter gränser.

Hantverkshuset i Burgsvik drivs som en ideell förening. Vi vill främja och stärka gemenskap mellan människor oavsett ålder, bakgrund, etnicitet, religiös åskådning eller politisk ideologi. Alla är välkomna – tillsammans skapar vi en levande landsbygd.

Se huset som en samlingsplats, en ungdomsgård, en bygdegård. Hantverkshusets tak är högt, här erbjuds möjlighet för alla åldersgrupper att medverka i keramikkurser, måleri, skulptur, dans, teater, musik, film.
Föreningens syfte är att samla lokala viljor och intressen att utveckla södra Gotlands kulturliv, stärka dess identitet och ge människor en kreativ mötesplats.

Vår ambition är att vara en aktiv aktör som öppnar dörren för ett rikt utbud av kultur- och hantverksaktiviteter. Vi gör det i samarbete med lokala kulturutövare, men också med aktörer från hela Sverige och längre bort i världen.

Utbudet och möjligheterna är brett. Channa Bankier har haft vernissage här, böcker har blivit signerade, vi har genomfört en viskväll med Dan Svensson, Kreativa Storsudret har ställt ut. För att inte tala om alla utställningar, drejningskurser, yogaklasser, skulpturkurser för barn, oljemålningskurser, teaterföreställningar och till och med en dagen-före-fest för ett bröllopssällskap.

Bara fantasin sätter gränser. Kom gärna förbi och se vad vi kan göra för dig och vad du kan göra för oss.
Välkommen!

Sara Härstedt-Carlsson
Verksamhetsutvecklare och ordförande

Hör gärna av dig om det dyker upp frågor.

Telefon: 0739-822 332
E-post: info@hantverkshusetburgsvik.se

Hantverkshuset — Sudrets mötesplats i hjärtat av Burgsvik