Bli medlem

Bli medlem i Hantverkshuset i Burgsvik och bidra till en kreativ mötesplats för alla, året runt. Få tillgång till workshops, föreläsningar, föreställningar, utställningar och kurser som överskrider generations-, kultur- och genusgränser. Vi samarbetar med skolor och fritids för att främja kreativt skapande. Som ideell, partipolitiskt och religiöst obunden förening verkar vi utan vinstintressen. Hjälp oss fylla Hantverkshuset med liv och motverka ensamhet och utanförskap.

Var med och skapa kreativ mötesplats i Burgsvik som är tillgänglig för alla året om. Vi erbjuder ett utbud av workshops, föreläsningar, föreställningar, utställningar, kurser och mycket mer. Hantverkshuset sträcker sig över generations-, kultur- och genusgränser.

Vår ambition är att också möjliggöra samarbeten med skola och fritids för att stimulera kreativt skapande och kulturutövande. Vill du hålla en kurs eller arrangera en workshop har du kommit rätt.

Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden och verkar utan vinstintressen. Alla är välkomna, i den bästa av världar kan vi fylla Hantverkshuset med liv och motverka ensamhet och utanförskap.

Stötta oss genom att bli medlem:

  • Vuxen 150 kronor/år
  • Pensionär 100 kronor/år
  • Företag 250 kronor/år

Swish: 1232470060
Bankgiro: 5916-0507
Skriv ditt namn samt ”medlem”.

Hör gärna av dig om du har frågor.
E-post: info@hantverkshusetburgsvik.se

Hantverkshuset — Sudrets mötesplats i hjärtat av Burgsvik